avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Mai multe "Fise a Postului" pe un singur CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Mai multe "Fise a Postului" pe un singur CIM

Buna ziua,

ma confrunt cu urmatoarea problema, lucrez la un ONG care este finantat din FSE(fonduri europene) prin o autoritate romaneasca.

Ong este inscris in 5 proiecte de acest gen finantate, si de aici rezulta si salariul, cateva ore pe un proiect cateva pe altul si tot asa rezultand 8 ore pe zi.

Totusi CIM e inchiat cu Fundatia, iar domnisoara de la resurse umane spune ca pt fiecare proiect trebuie inchiata o fisa a postului.

Eu stiu ca o fisa a postului se incheie anexa la CIM si nu cred ca e normal ca sa am 5 fise a postului, eu intomisem o fisa a postului incluzand si cele 5 proiecte pe langa restul activitatilor.

Dar nu cica trebuie 5 pe fiecare proiect ca de acolo vin bani si sa reiasa ceea ce fac pe fiecare proiect in parte.

Eu consider aberanta aceasta idee dar astept si niste opinii poate totusi ma insel.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mircea Sorin Ganea , Consilier juridic 20:07, 3 Aprilie 2010
in fisa postului consider ca se poate specifica in mod clar faptul ca angajatul va presteaza x activitati (detaliat pe fiecare proiect chiar) cu scopul sustinerii a y nr. de programe pentru fiecare din ele cate 2 ore pe zi,nimic nu impiedica acest lucru cata vreme programele sunt derulate de aceeasi autoritate ; aceeasi fisa o depuneti in toate dosarele proiectelor
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2010
ContSters56278, utilizator
Cand au fost accesate grand-urile ONG-ul v-a folosit CV-ul pentru fiecare grand in parte asa ca acum trebuie sa justifice angajarea dumneavoastra! Nu au stiut sa va explice sau nu au considerat necesar sa stiti din "bucatarie".
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2010
Mircea Sorin Ganea, Consilier juridic
Da am depus CV la fiecare proiect in parte, dar nu stiu nu mi se pare normal sa am 5 fise a postului cu 5 manageri de proiect adica Sefi pe lanag sefii fundatiei care nu apar in proiect, e unpic ciudat nu credeti ?
Ultima modificare: Joi, 1 Aprilie 2010
Razvan Popescu, Consilier juridic
Sarbatori Fericite! De abia ati inceput activitatea cu ONG-urile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref :la semnatura burcearoxana burcearoxana Am rugamintea sa ma sprijiniti in solutionarea unei spete: Un beneficiar de proiect finantat prin FSE,a solicitat in locuirea d-lui X cu d-na Z. La dosarul ... (vezi toată discuția)
Drept de semnatura peste stampila rotunda nicum nicum Este necesara emiterea unei decizii interne sau a altui act oficial pentru ca un angajat (care nu este si reprezentant legal al organizatiei) al unui ONG sa ... (vezi toată discuția)
Organigrama consilier juridic Razvan Popescu Razvan Popescu Buna ziua , am si eu o problema , lucrez la o fundatie iar in organigrama am observat ca consilierul juridic e trecut sub directorul financiar. Adica ... (vezi toată discuția)