avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un credit din 2009 neplătit din motive obiective ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un credit din 2009 neplătit din motive obiective ,mă sună ...

Am un credit din 2009 neplătit din motive obiective ,mă sună recuperatori ce pot sa le spun !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:34, 7 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ii trimiteti la plimbare, e prescrisa datoria.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Le spuneți ceva de dulce.Fiti atent sa nu acceptați esalonari ,reduceri,plăti parțiale etc..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a prescris datoria? palcristina palcristina Buna seara, in anul 2003 sora mea a luat un credit de la o banca,credit pentru nevoi personale.in anul 2004 din motive medicale s*a pensionat pe caz de ... (vezi toată discuția)
Factura telefonie mobila anelush anelush Am si eu o problema si as dori sa cer sfaturile voastre. azi am primit un telefon de la o firma de recuperare debite cum ca as avea de platit la ei suma de ... (vezi toată discuția)
Amenintari din partea unei firme de recuperari creante oficianta97 oficianta97 ce pot pati daca am fost anuntata printr-un mesaj ca voi fi vizitata de un agent de executare de la celebra firma ?am o datorie veche de 8 ani la banca de 1100 ... (vezi toată discuția)