avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonmanetul meu de Orange Tv +net era de 11 lei primul ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonmanetul meu de Orange Tv +net era de 11 lei primul an, anul ...

Abonmanetul meu de Orange Tv +net era de 11 lei primul an, anul asta 28.6 lei. Am vrut sa renunt la Tv , ca nu il folosesc, am cerut ,mi -a rezilit, mi-au pus taxa de 200 lei.

Am apelat la taxele ilegale reziliere, au anulat...
Au facut abonmanetul de net de 40 lei de la 28 lei 2 servicii, 1 serviciu 40. Le-am contestat, nimic. De 5 luni tot mergem inainte inapoi si nimic. Nu am foosit nici netul ,nici multumit de viteza nu eram, nu stau oricum acolo la locatie deloc. Am dreptul macar sa platesc cat erau ambele stiam dar em sustin ca pot sa ma puna sa achit oricat din moment ce contractul le permite. Daca nu pot achita mia mult is doresc sa anulez si netul, ma pot constrange din moment ce echipmaentele le predau ca noi??

Alte discuții în legătură

Contract firma tv+telefonie+internet e_florin e_florin Modificare contract fara instiintare Buna ziua, Cu un an in urma am incheiat un contract cu romtelecom pe o perioada de 2ani in care se specifica ca pe ... (vezi toată discuția)
Abonament orange reziliat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua/Seara Mi-am facut un abonament Orange prin Noiembrie si fata de la reprezentanta Orange mi-a spus ca trebuie sa platesc primele 2 luni ale ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rds SerbanMSC SerbanMSC Buna ziua, Am semnat un contract cu RDS pentru internet + TV pana in 2017. Vrem sa-l reziliem pentru ca nu ne-au dat un aparat personal prin care sa prindem ... (vezi toată discuția)