avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... contract firma tv+telefonie+internet
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

contract firma tv+telefonie+internet

Modificare contract fara instiintare
Buna ziua,
Cu un an in urma am incheiat un contract cu romtelecom pe o perioada de 2ani
in care se specifica ca pe toata durata contractului am si 2 serviicii gratuite.Fiind o companie din Grecia care Stat se confrunta cu criza actuala s-au gandit sa-mi taxezeze totusi unul din serviciile gratuite.Contactand compania m-i s-a raspuns ca aceasta i-si rezerva dreptul de a face modificari in contract. Intrbarea mea este daca pot renunta la servicul acesta(IPTV)care nu l-am folosit niciodata dar fara sa fiu nevoit a plati suma de 200 euro taxa de reziliere cum vor dansii si daca este legal sa poata face aceste modificari.Cum criza nu a trecut ma astept sa-mi taxeze si al dilea serviciu gratuit oare in Romania nu avem un statut pentru respectarea contractelor? Ce ma sfatuiti?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: killoger , utilizator 12:27, 21 Octombrie 2011
Vorbind despre [EDITAT], sunt o societate comerciala de toata rusinea plina de HOTI, in urma cu aproximativ 1 an, am semnat un alt contract pentru a 2 a linie telefonica la care ei mi-au dat 20mb, telefon fix si nu in ultimul rand televiziune HDMI gratis la un pret acceptabil. Dupa cateva luni de zile mi-au bagat partea TV la plata cu suma de 41 ron(in contract gratis 2 ani), nu mai zic de internet care e jalnic, nu ai access pe foarte multe site-uri, viteza nu este aceeasi cu ce semnezi in contract, si multe alte inconvienente. Am facut recurs si am reziliat partea de TV, apoi la scurt timp le-am cerut sa-mi mute linia intr-o alta locatie unde am domiciliu, conform contractului (daca nu indeplinesc cerintele contractualui, se reziliaza fara taxa de reziliere). Contractul este pe 20mb vdsl, telefon fix sit tv hdmi gratis. Locatia unde am cerut sa fie mutata linia cea mai mare viteza e de 6 mb, DECI nu imi pot oferi, de unde rezulta conform contractului REZILIEREA.
De ce le spun HOTI ?
1. Televiziunea inca imi mai vine pe factura la plata cu toate ca e reziliata
2. In urma neindeplinirii conditiilor contractului, mi-au spus ca imi dau alt pachet de 6mb si alte tarife mai mari bineinteles, si faptul ca nu se poate rezilia
3. Pentru reziliere trebuie sa achit 2 taxe de 50 Euro pentru linia telefonica si 40 Euro pentru internet.

Voiam doar internet de la ei, la care mi-au zis ca nu se poate doar internet, trebuie sa iau si telefonia fixa si mi-au dat si tv gratis. OK. Apoi la mutarea liniei, ei numi pot asigura 20mb si automat se reziliaza tot contractul, dar ei nu, nu ,si iarasi nu. Va oprim internetul si pastrati telefonia fixa. Unde esti Tepes Doamne?
LOGICA !!!
Daca tu nu mi-ai putut da Net fara Telefon atunci nici eu nu vreau Telefon fara Net de 20mb.
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2011
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa reziliere telekom Paul1427 Paul1427 Am făcut un abonament la TELEKOM pentru servicii de internet și televiziune pe data de 15 decembrie 2017. Luna asta pe data de 9 ianuarie am văzut oferta de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu furnizor servicii tv miticamanea miticamanea Sunt abonat Romtelecom pentru un pachet de servicii de telefonie, internet şi televiziune prin internet (IPTV), ultimul serviciu contractat fiind televiziunea ... (vezi toată discuția)
Contract upc - prelungire apoi reziliere? Hookah Hookah Buna ziua, am si eu o intrebare daca pot folosi un \\"artificiu\\" pentru a rezilia un contract upc. Mai am aprox 7 luni de contract la UPC (doar ... (vezi toată discuția)