avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contract UPC - prelungire apoi reziliere?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contract UPC - prelungire apoi reziliere?

Buna ziua, am si eu o intrebare daca pot folosi un "artificiu" pentru a rezilia un contract upc.
Mai am aprox 7 luni de contract la UPC (doar televiziune) iar acestia cer pentru reziliere aprox 500 ron desi platesc 35 lei/luna (beneficiez de niste reduceri si pachete gratis obtinute la retentie).
Intrebarea este urmatoarea, doresc sa ma abonez si la internet la dansii, dar avand indoieli pentru calitatea serviciilor, in caz ca nu sunt multumit de viteza, pot rezilia contractul? Contractul va fi unul facut la distanta (telefonic).
In caz de reziliere voi putea rezilia complet fara nici o taxa sau va trebui sa revin / platesc taxele pentru vechiul abomanet?

Alte discuții în legătură

Contract firma tv+telefonie+internet e_florin e_florin Modificare contract fara instiintare Buna ziua, Cu un an in urma am incheiat un contract cu romtelecom pe o perioada de 2ani in care se specifica ca pe ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract bogdan1405 bogdan1405 Buna ziua!Am facut acum o luna contract cu UPC pe 24 de luni.Acum doresc sa reziliez si am tot cautat pe net despre acest subiect.Am aflat ca e dreptul tau ... (vezi toată discuția)
La upc - taxa pe stalp, inclusa in factura /08.2014 ? cristiannegru cristiannegru - pt. 2 ani de zile, la UPC, am un Abonament “Pachet 3 Play” ( Internet + Tv + Tel.), Internet = 120 Mbps. - primele 6 luni ( oct.2013 - ... (vezi toată discuția)