avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara, am si eu o intrebare. Legea 1/2011 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara, am si eu o intrebare. Legea 1/2011 ,art.250 ,al l, ...

Buna seara, am si eu o intrebare. Legea 1/2011 ,art.250 ,al l, spune ca pentru a ocupa functia de administrator de patrimoniu trebuie sa fi economist, inginer, subinginer. Intrebarea mea este daca termin facultatea de management-marketing din cadrul unei universitati particulare, pe a carei diploma de licenta scrie , licentiat in stiinte economice, se respecta legea mai sus mentionata? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:09, 8 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr.1/2011 este abrogata.

Potrivit Legii nr.`198/2023, pentru funcția de administrator de patrimoniu se cere îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare pentru funcția de inginer/subinginer, economist;

In speta, daca se mentioneaza licentiat in stiinte economice, se respecta legea.
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii ocupare post administrator patrimoniu- legea 1/2011 prevede ... pirina pirina Studii ocupare post Administrator patrimoniu- Legea 1/2011 prevede indeplinirea conditiilor prevazute de legislatia in vigoare pentru functia de ... (vezi toată discuția)
Angajare ca administrator de patrimoniu byzu_68 byzu_68 sunt absolvent al facultatii de stiinte economice si administratie publica din anul 2012, licentiat in stiinte administrative. pot sa ocup postul de ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)