avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DECLARATIE Am declaratie data in fata notarului de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DECLARATIE Am declaratie data in fata notarului de verisoare ...

DECLARATIE
Am declaratie data in fata notarului de verisoare ca au primit bani de la mine si nu mai au alte pretentii in legatura cu 2 ha pamint
In declaratie scrie ca este definitiv si irevocabil si este autentificata de notar acum ele au decedat iar eu vreau sa trec pamintul pe mine ,Copii verisoarelor mai au drep odata ce exista declaratie definitiva si irevocabila data in fata notarului in 1995 multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:14, 8 Ianuarie 2024
Declarație ca ce? Ca au renunțat la moștenirea bunicilor?
Da ,ca au primit despagubiri pt suprafata de teren si declara ca nu mai au nici o pretentie fata de mine si sint de acord ca acest teren agricol sa imi ramina mie definitiv si irevocabil. iar notarul a facut o incheiere de autentificare in 1995
Verisoarele au decedat in 2015, Acum eu vreau sa trec terenul pe mine .Intrebare daca am acea declaratie data in fata notarului este valida ? copiii verisoarelor mai pot avea pretentii ?
Mergeti la un avocat cu actele sa vada exact.
Faptul ca au declarat ca nu au pretenții de la dvs nu echivalează cu un partaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In certificat mostenitor emis in 1957 din totalul de 4 ha este ... bulzanv bulzanv In certificat mostenitor emis in 1957 din totalul de 4 ha este trecut tatal meu care are drept la 2 ha pamint si sora lui avind drept la alte 2 ha ... (vezi toată discuția)
Succesiune , mostenitor nedeclarat , intabulare teren agricol . ContSters252403 ContSters252403 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine! Scopul final al expunerii este intentia de a face cadastrul ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 balint stefan balint stefan Buna ziua!Am o intrebare in legatura cu un teren agricol pe care vreau sa-l vand. Este vorba despre un teren primit prin reconstituirea dreptului de ... (vezi toată discuția)