avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vreau să transfer un elev în timpul vacanței între ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vreau să transfer un elev în timpul vacanței între CLS 11 ...

Vreau să transfer un elev în timpul vacanței între CLS 11 și 12, de la un liceu din oraș la unul de la țară. Cum se poate face, in timpul vacanței?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:05, 8 Ianuarie 2024
Transferul copiilor şi elevilor se face cu aprobarea consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ la care se solicită transferul şi cu avizul consultativ al consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ de la care se transferă.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer Doinita40 Doinita40 Buna ziua. Am doi baieti gemeni care au intrat la licee diferite As putea sa-l transfer pe cel cu media mai mica la liceu unde a intrat cel cu media mai mare . ... (vezi toată discuția)
Transfer de la o unitate de invatamant la alta (liceu) emaio emaio Buna ziua. As dori sa stiu care sunt conditiile de transfer de la un liceu la altul, dar si de la un profil la altul. Am o fata in clasa a IX a, la un liceu cu ... (vezi toată discuția)
Un caz special - transfer de la un liceu la altul in primul semestru Leeleee Leeleee buna seara..Ma numesc Elena am 15 anii si de cateva saptamanii am inceput \"viata de liceu\":(...doar k la liceu am unele probleme:-S.. Colegii se feresc de ... (vezi toată discuția)