avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nerespectare preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nerespectare preaviz

Buna ziua. Daca eu stau 14 zile in preaviz, in loc de 20 si angajatorul ma ameninta ca se duce la ITM daca nu stau 20 ce poate face el mai concret? Cu ce poate sa ma afecteze? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:23, 8 Ianuarie 2024
Nu poate face nimic la ITM ... Nerespectarea de catre angajat a termenului de preaviz poate atrage raspunderea disciplinara a salariatului sau chiar raspunderea patrimoniala a acestuia daca prin absenta de la locul de munca ar aduce un prejudiciu angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am si eu nevoie de o informație, mi-am dat demisia ... Alexandrarebecaaa Alexandrarebecaaa Buna ziua, Am si eu nevoie de o informație, Mi-am dat demisia de la locul de munca si sunt nevoită sa stau in preaviz 20 de zile, dacă refuz să nu stau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă vreau să îmi dau demisia și angajatorul ... Madinu Madinu Bună ziua, Dacă vreau să îmi dau demisia și angajatorul mă obligă să stau în preaviz de 20 de zile conform cim, ce repercursiuni aș avea dacă nu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, în urma unui control itm, angajatorul se poarta urat ... Anonim36 Anonim36 Bună ziua,în urma unui control itm,angajatorul se poarta urat cu mine,dacă îmi dau demisia ma poate obliga sa stau în preaviz?Mulțumesc. (vezi toată discuția)