avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incepand cu anul 2024 parintii vor putea primi pana la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incepand cu anul 2024 parintii vor putea primi pana la 1500 lei/ ...

Incepand cu anul 2024 parintii vor putea primi pana la 1500 lei/ luna pentru cresa/gradinita.
Intrebarea este daca si functionarii publii intra in aceasta categorie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:44, 8 Ianuarie 2024
Trebuie adoptata legea ca sa stim ce este mentionata in ea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, as dori o lămurire asupra legii privind codul fiscal, ... gabriel32 gabriel32 Buna seara, As dori o lămurire asupra legii privind codul fiscal, articolul 25, conform căruia angajatorul poate deconta 1500 de lei din taxele aferente ... (vezi toată discuția)
Ref. norme noi cresa de stat sector 1, bucuresti Lasora Lasora Buna seara, Am un baietel in varsta de 14 luni - nascut pe 16 septembrie 2019, inscris din data de 2 decembrie 2019 pe lista de asteptare a unei crese de ... (vezi toată discuția)
Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, ... Florey Florey Dacă după un an de îngrijire copil o să am al doilea copil, cum se prelungeste concediul de ingrijire? Voi avea 1 an pentru primul si 2 ani in continuare ... (vezi toată discuția)