avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Venituri drept autor și dividende.
Discuție deschisă în

Venituri drept autor și dividende.

Daca înființez in 2024 o microîntreprindere in care eu sunt admin și salariat, cu activ de IT(caen 6201,6202) și obțin și venituri din dividende și drepturi de autor, care sunt contribuțiile sociale pe care le plătesc și cum se calculează? Se cumulează drepturile de autor cu dividendele sau se exclud total, eu fiind și salariat?Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 8 Ianuarie 2024
Dennparvu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cand plătesc și asigurări de sănătate la venitul din chirii in 2023? avo7 avo7 Cand plătesc și asigurări de sănătate la venitul din chirii in 2023? Se cumuleaza cu alte venituri sau se considera separat? Daca mai am de ex si un PFA ... (vezi toată discuția)
Taxe asociati intr-un srl Mihai223 Mihai223 1. Un SRL poate opta pentru 3% pe venit sau 16% pe profit la infiintare? 2. Trebuie ca SRL-ul sa aiba minim un angajat? Sau poate opera ca entitate avand ... (vezi toată discuția)
Impozite si contributii pt. servicii de consultanta & management SpF2016 SpF2016 Buna ziua, Lucrez in strainatate dar domiciliul fiscal ramane in Romania (pentru ca lucrez pe perioade scurte in diferite tari). Din cate am inteles, din ... (vezi toată discuția)