avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1328 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dacă sunt pensionat deja am 41 de vechime și mai ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dacă sunt pensionat deja am 41 de vechime și mai lucrez în ...

Dacă sunt pensionat deja am 41 de vechime și mai lucrez în continuare mi se adaugă pct de stabilitate peste cei 41 ani
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 06:48, 9 Ianuarie 2024
Daca cei 41 ani sunt toti contributivi ( fara adaosuri pentru grupe , fara perioade asimilate ) , aveti dreptul la puncte de stabilitate pentru 16 ani . Perioada in care ati cumulat pensia cu salariul NU genereaza puncte de stabilitate , ci doar puncte pe contributivitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce stagiul suplimentar nu se ia in calcul la pct de stabilitate: ... Hari mari Hari mari De ce stagiul suplimentar nu se ia in calcul la pct de stabilitate: am lucrat peste vârsta de pensionare , in continuare, același loc de munca pana la 65 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! nu am primit decizia de recalculare. vă rog să ... Lidum Lidum Bună ziua! Nu am primit decizia de recalculare. Vă rog să mă lămuriți având datele: 1) 1.09.2021 , decizie pensie limită de varsta și decizie ... (vezi toată discuția)
Cumulare ani vechime liviupgr liviupgr Buna, Tatal meu are 61 de ani. Are 28 de ani vechime cu contributia la fondul de pensii a statului Roman, din care 13 ani lucrati in grupa a 2-a, plus ... (vezi toată discuția)