avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acte necesare ajutor grădiniță?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acte necesare ajutor grădiniță?

Bună ziua! Ma.intereseaza și pe.mine ce acte sunt necesare pentru a putea primi ajutorul pentru plata grădiniței [ maxim 1500 ron]. Aceste documente se depun de ambii părinți s au numai de unul? În cazul copilului meu care este la o gradinita de stat ce se poate deconta și in ce baza cu mențiunea ca plătim zilnic o contribuție stabilita la.nivel de gradinita.
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Pensie intretinere copil- compensare cu alte contributii cocos144 cocos144 Buna seara ! Prin documentele de divort,tatal este obligat la plata lunara a unei pensii de intretinere pentru copilul minor ramas in ingrijirea mamei ( ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat! thesimonelu thesimonelu Am infiintat asociatia parintilor a unei gradinite de stat, nonprofit, neplatitoare de tva...s-a depus capitalul in cont, insa alte incasari pe asociatie nu ... (vezi toată discuția)
Reparatii robot bucatarie thesimonelu thesimonelu buna ziua, la asociatia parintilor ynei gradinite, fara scop patrimonial au avut loc reparatii la robotul de bucatarie de 50 lei...nu avem decat bonul fiscal ... (vezi toată discuția)