avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Certificat de naștere nou născut
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Certificat de naștere nou născut

Bună ziua, se mai poate modifica un certificat de naștere al unui născut după ce a fost eliberat ? Mă interesează dacă se poate nota tatal pe certificat după ce a fost eliberat. Asta in condițiile in care tatăl nu reușește să ajungă la timpul potrivit sa recunoască copilul, o poate face oricând ? Mulțumesc pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:54, 9 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
certificatul nu se modifica, ci se emite altul dupa ce tata il recunoaste, o va putea face oricand.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare bebelusi augustina_1984 augustina_1984 daca esti casatorita dar nu mai locuiesti cu sotul,ai intentat actele de divort,si faci un copil cu un alt barbat ,numele tatalui de pe certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)
Numele de familie al copilului Gabi_41 Gabi_41 În ce măsură poate hotărî mama, numele de familie, al noului născut? Mai exact, fără acordul tatălui, poate trece copilul pe numele ei? Părinții ... (vezi toată discuția)
intrebarea mea este : daca copilul a fost nascut in ... Roxana3003 Roxana3003 Buna ziua. Intrebarea mea este : daca copilul a fost nascut in strainatate si are trecut decat mama pe certificatul de nastere strain dupa transcrierea in ... (vezi toată discuția)