avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua!Pe data de 21 dec am fost implicat într-un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua!Pe data de 21 dec am fost implicat într-un accident ...

Bună ziua!Pe data de 21 dec am fost implicat într-un accident auto Cu un alt participant la trafic,un cetățean de etnie turcă, autocamionul pe care îl conduce înmatriculat tot în Turcia,nu am încheiat o amiabilă [nu am avut un exemplar] am mers a doua zi la poliție unde am depus o plângere.Astazi m au sunat să-mi spună că am de așteptat....Ca au făcut sezizare la IGPR dar că ești foarte greu Turcia ne fiind în zona Euro.Cam ce aș putea să fac? Mulțumesc!Am omis faptul că mi-a dat copie după asigurarea RCA

Alte discuții în legătură

Accident masina soferul nu se poate prezenta imediat la asigurator macosx macosx Am avut un accident usor duminica seara iar soferul masinii lovite de mine nu se poate prezenta acum la asigurator pretinzand ca este plecat din zona. ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 30 de zile, pentru nedeclarare de accident XWihai XWihai Ma deplasam regulamentar pe un sector de drum, unde depasirea este permisa. In fata mea, erau 2 autoturisme, A si B si toti eram pe acelasi sens de mers, m-am ... (vezi toată discuția)
Problema asigurare din turcia ionutradut21 ionutradut21 Buna ziua, In data de 06.12.2018 ma aflam oprit in coloana, când deodată ma lovește in spate un cap tractor înmatriculat in Turcia, șoferul fiind ... (vezi toată discuția)