avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, vreau sa cumpar o parte dintr-un teren ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, vreau sa cumpar o parte dintr-un teren extravilan, ...

Buna ziua, vreau sa cumpar o parte dintr-un teren extravilan, din 5000 de mp cat sunt sa fac act de vanzare cumparare cu tatal meu pe 2500 mp. Cum trebuie sa procedez, unde trebuie mers prima data si ce acte imi trebuiesc? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:08, 9 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
terenul trebuie dezmembrat, contactati un notar si un topograf autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare pe baza de pv de punere in posesie mARA_Mara mARA_Mara Buna ziua! Conform legii 18/1991 în anul 2003 mi s-a atribuit cu titlu de proprietate suprafața de 2500 mp teren extravilan din cei 5000 mp care se ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren manuelah manuelah va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat...la sfarsitul lunii februarie am mers la notar sa fac succesiunea dupa tatal meu decedat, pentru o casa la tara si ... (vezi toată discuția)
Intabulare iuvri iuvri Buna ziua! Imi poate da si mie cineva niste informatii? Cum pot intabula terenul obtinut cu un titlu de proprietate obtinut in baza legii 247/2005? Unde ... (vezi toată discuția)