avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... adeverinta venituri CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

adeverinta venituri CCC

Buna ziua,
Am nevoie de ajutor la solutionare urmatoarei probleme.
Anul trecut am incheiat un contract de consultanta pe 2 luni cu o societate ( alta decat cea la care sunt angajata) si mi s-a retinut de catre societate impozit 16 % .
Urmeaza sa nasc si as dori sa stiu de unde sau mai bine spus cine imi va oferi o adeverinta care sa ateste acest contract (in afara de adeverinta de la locul de munca )
va mutumesc,
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 15:17, 1 Februarie 2010
Veti solicita de la societatea cu care ati avut contract de consultanta o adeverinta cu veniturile obtinute in perioada de colaborare.

De obicei, formularul de adeverinta este cel pe care vi-l da primaria (fiecare primarie are cate un model propriu). Deci, veti depune la dosarul de indemnizatie 2 adeverinte: una de la societatea unde aveti CIM si una de la firma unde ati avut colaborarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contribuții cami6891 cami6891 Buna, Aș avea nevoie de un pic de ajutor. Suntem un SRL cu 8 angajați care au CIM și cu norma întreaga și cu timp parțial.Pe ... (vezi toată discuția)
Angajare sabina56 sabina56 Buna ziua! Sunt in CIC pana la 01.11.2011.la o societate Dar de la 01.09.2011 ocup un post de suplinitor - 16h/sapt. Am nevoie de adeverinta de la celalalt ... (vezi toată discuția)
Venituri din contract de colaborare si indemnizatie pentru cresterea copilului grecu_roxana grecu_roxana sunt insarcinata in 7 luni si din decembrie 2010 lucrez cu contract de colaborare. pot intra la indemnizatie pt cresterea copilului? (vezi toată discuția)