avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, daca in februarie îndeplinesc vârsta de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, daca in februarie îndeplinesc vârsta de ieșire ...

Buna ziua, daca in februarie îndeplinesc vârsta de ieșire la pensie, însă nu am minimul de vechime, pot sa beneficiez de pensie ( indemnizație ) socială ? Unde mă adresez?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:42, 9 Ianuarie 2024
Daca nu aveti minimum de vechime nu puteti iesi la pensie si nici beneficia de indemnizatia respectiva.
Nu există indemnizație socială, sau pensie socială pentru cei care n-au stagiul de cotizare de minim 15 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire la pensie ipc77 ipc77 se poate iesi la pensie de catre o persoana fizica autorizata daca nu a fost platit CAS , CASS? (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala femei valerius1510 valerius1510 Pot iesi la pensie anticipata partiala avand 30 ani si trei luni vechime in munca? Sunt nascuta pe 08-Nov-1958. (vezi toată discuția)
Pot iesi la pensie? alinabad alinabad IN MAI IMPLINESC 55 DE ANI. AM 3 COPII. CEI DE LA CASA DE PENSII MI-AI-U CALCULAT VECHIMEA SI MI-AU SPUS CA AM 35 DE ANI SI 2 LUNI. CAND POT IESI LA PENSIE? (vezi toată discuția)