avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Sunt obligat sa inregistrez facturi in e-factura?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sunt obligat sa inregistrez facturi in e-factura?

PFA impozitat la norma de venit.
Vand bunuri digitale prin intermediul unor magazine online (marketplace) care nu sunt din Romania. Primesc lunar o singura plata de la aceste magazine in contul meu Paypal de unde transfer in contul bancar al PFA apoi fac o factura pe suma in dolari primita in contul Paypal.
Sunt obligat sa inregistrez facturi in e-factura?
Ultima modificare: Marți, 9 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plafon 220,000 lei - servicii in afara ue bogdanel12 bogdanel12 Buna seara, Am o curiozitate, dar si un mare dubiu in legatura cu inregistrarea ca platitor de tva dupa depasirea plafonului de 65,000 euro (adica 220.000 ... (vezi toată discuția)
Despre plata online ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Intentionez sa creez un site web prin care sa ofer niste servicii exclusiv clientilor straini (majoritari SUA, dar nu numai). Plata se va ... (vezi toată discuția)
Urgent!! vanzari pe internet - cum imi platesc taxele? BogdanSM BogdanSM Dupa mai bine de jumatate de an am dus la bun sfarsit realizarea unui Manual Digital Educativ (ebook). [b]Problema:[/b] Detin un site web si doresc ca prin ... (vezi toată discuția)