avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Acoperirea cheltuielilor cu cresa (1500 lei) se aplica ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Acoperirea cheltuielilor cu cresa (1500 lei) se aplica si institutiilor de stat?

Buna ziua. Suma pe care firmele platitoare de impozit o pot oferi pentru acoperirea cheltuielilor cu cresa (1500 lei) se aplica si institutiilor de stat?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:29, 10 Ianuarie 2024
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deducerea taxei de cresa/gradinita Eca Con Eca Con Buna ziua, a aparut la inceputul anului o stire despre deducerea costurilor pentru taxa cresei sau a gradinitei pana in limita de 1500 lei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o nelamurire privind diurna externa. as dori sa ... Andres12 Andres12 Buna ziua, Am o nelamurire privind diurna externa. As dori sa stiu daca in continuare, suma platita sub forma de diurna, pentru perioada ce depaseste 120 de ... (vezi toată discuția)
Despre stabilirea salariului ContSters325337 ContSters325337 Am PFA neplatitor TVA, voi intra in colaborare cu o alta firma, ca prestator servicii de design. Intrebarea e: cat sa stabilesc salarul meu, ca dupa toate ... (vezi toată discuția)