avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suplimentul postului si suplimentul treptei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suplimentul postului si suplimentul treptei

Lucrez intr-o institutie bugetara. Jumatate din colegii mei au castigat in justitie dreptul la suplimentul postului si suplimentul treptei pe ultimii 3 ani. Noi, a doua jumatate, aceeasi "justitie" ne-a respins actiunea. Hotararile au ramas definitive dupa utilizarea tuturor cailor de atac.
Ne-a ramas o singura speranta: CEDO
Consideram ca statul, prin Ministerul de Justitie, ne-a discriminat in raport cu colegii nostrii de munca (aceleasi incadrari, aceeasi fisa a postului, acelasi loc de munca....)
Vrem sa dam in judecata Statul Roman pentru discriminare.
A mai procedat cineva la asa ceva? Cu ce rezultate? Poate cineva sa ne recomande un avocat sau un birou de avocatura cu experienta in asa ceva?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2010
viorel_v2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: viorel_v2000 , utilizator 08:32, 9 Februarie 2010
:(
Chiar nimeni nu-mi poate da "un capat de ata"?
Nici chiar un moderator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs in interesul legii. LISONELTA300 LISONELTA300 In anul 2009 mama si tatal meu au dat in judecata institutiile unde lucrau pentru a primi suplimentul postului și suplimentul corespunzător treptei de ... (vezi toată discuția)
Decizie cedo privind sporuri salariale andreigrigoriu andreigrigoriu Stimati forumisti, Pe data de 29 sptembrie 2011 CEDO a dat publicitatii o foarte importanta [b]Decizie de Inadmisibilitate in cazul Zelca şi alţii c. ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale pentru bugetari Mircea Peres Mircea Peres Toti cei care lucram in sectorul bugetar stim ce salarii mizere avem .... exemplu concret , sunt consilier juridic pentru Municipiul Arad,asistent 2, iar ... (vezi toată discuția)