avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cu privire la casele de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cu privire la casele de marcat

Buna ziua,
As dori sa stiu cu privire la casele de marcat daca sau facut modificari cu privire la sau a ramas in continuare tot asa:
In cazul in care clientul este ( SRL sau PFA ) atunci nu aveti obligatia eliberarii bonului fiscal si e ok chitanta + factura .
Dar asta daca aveti EXCLUSIV clienti SRL sau PFA.
Daca aveti si persoane fizice aveti obligatia folosirii casei de marcat .
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Chitanta sau bon fiscal ? theya_05 theya_05 un PFA care are ca obiect de activitate amenajari interioare trebuie sa emita bon fiscal persoanelor fizice carora le presteaza servicii sau poate emite ... (vezi toată discuția)
Aceasta activitate necesita casa de marcat? gaby1976 gaby1976 Buna seara. Va rog frumos sa imi spuneti daca pentru activitatea de curatenie si menaj (pt. persoane fizice) este necesara casa de marcat. Am citit legea si, ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat la pfa cod caen 8121? Sorin0806 Sorin0806 Buna seara! Am infiintat un PFA in curatenie, cod caen 8121.. Am nevoie de casa de marcat sau pot elibera doar factura si chitanta avand in vedere ca nu lucrez ... (vezi toată discuția)