avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Vreau sa ma transfer la un alt spital pe o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Vreau sa ma transfer la un alt spital pe o functie ...

Buna ziua!
Vreau sa ma transfer la un alt spital pe o functie similara. Spuneti-mi, va rog, daca mai am nevoie de acceptul managerului spitalului unde sunt incadrata. Mai e in vigoare oug 34/2023?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Codruta C , utilizator 18:38, 10 Ianuarie 2024
Transfer la cerere sau in interesul serviciului?
Transfer la cerere sau in interesul serviciului?
La cerere
în anul 2024, transferul la cerere se face la solicitarea funcționarului public, cu aprobarea conducătorului autorității sau instituției publice în care urmează să își desfășoare activitatea funcționarul public, precum și a conducătorului autorității sau instituției publice în care își desfășoară activitatea funcționarul public.

Cornel Vasile a scris:

în anul 2024, transferul la cerere se face la solicitarea funcționarului public, cu aprobarea conducătorului autorității sau instituției publice în care urmează să își desfășoare activitatea funcționarul public, precum și a conducătorului autorității sau instituției publice în care își desfășoară activitatea funcționarul public.

Bine, multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer funcționari publici începând cu 1 ian 2024 casutza casutza Bună seara! Va rog frumos îmi puteți spune dacă de la 1 ianuarie 2024, pentru transferul la cerere a unui functionar public mai este obligatorie si ... (vezi toată discuția)
Transfer la cerere intr-o alta institutie publica-buna ziua! va rog sa imi spuneti daca ma pot transfera la cerere ... P3tra P3tra Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca ma pot transfera la cerere intr-o institutie publica, avand in vedere ca nu se mai fac angajari la stat. De asemenea va ... (vezi toată discuția)
Transfer functionar public Siramos Siramos Buna ziua! Sunt functionar public si am fost admis prin transfer la cerere la alta institutie publica. Am inteles din lege ca angajatorul poate refuza ... (vezi toată discuția)