avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Am și eu o întrebare. Dacă am avut un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Am și eu o întrebare. Dacă am avut un credit cu ...

Bună ziua. Am și eu o întrebare. Dacă am avut un credit cu oprire pe salar de la judecător, banca mia emis dovada de închidere a creditului după ce am terminat de plătit dar de la executor nu am primit nimica. Oare pot sa fac rost de o hârtie cum ca nu mai am nici o datorie la el? Chestia e ca a trecut 6 sau 7 ani de atunci.
Cel mai recent răspuns: Ale1987 , utilizator 16:44, 10 Ianuarie 2024

Ale1987 a scris:

Bună ziua. Am și eu o întrebare. Dacă am avut un credit cu oprire pe salar de la judecător, banca mia emis dovada de închidere a creditului după ce am terminat de plătit dar de la executor nu am primit nimica. Oare pot sa fac rost de o hârtie cum ca nu mai am nici o datorie la el? Chestia e ca a trecut 6 sau 7 ani de atunci.
Mai sunt șanse sa aibe documentele respective judecătorul?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Ianuarie 2024
Ale1987, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)
Recuperare de la banca ale2012 ale2012 Buna ziua.soacra mea are o restanta la banca de vreo 6 luni problema e ca sunt franci elveteni si acuma mia venit acasa o hartie cum ca daca nu achita suma de ... (vezi toată discuția)
Recuperari prescrieri banca micutu1979 micutu1979 Buna ziua am luat un credit de nevoi personale in 2007. in luna 11 2007 am plătit ultima rata de atunci nu ma dat nimeni in judecata sau sami opresca din ... (vezi toată discuția)