Buna ziua.soacra mea are o restanta la banca de vreo 6 luni problema e ca sunt franci elveteni si acuma mia venit acasa o hartie cum ca daca nu achita suma de 500 de franci vin si ne exacuta bunurile moblie si daca suma nu acopera suma ne pun in vanzare casa si daca nici asa nu se acopera suma se pune oprire pe pensie.ce se poate face in acest sens?am vreo sansa sa achit partial suma + rata lunara?
Incercati sa ajungeti cu ratele la zi.
De la cine e hartia aia ? Daca e de la executor, mergeti la el si cu acordul creditorului ajungeti sa semnati un angajament de plata.
este de la banca si chiar nu stiu ce sa fac in sitatia aceasta pentru ca nu as dori ca soacra mea sa ajunga pe strada eu sunt disponibila sa achit da nu am aceasta suma sa achit toata suma aceasta pentru a ajunge la zi. daca hartia a fost trimisa in data de 12 luna trecuta si trebuia sa o primeasca in data de 19 da a primito numai la sfarsitul luni si eu acuma am dat de hartie. oare sa se fi inaintata dosarul pentru executare?daca dosarul merge mai departe eu cum aflu in afara de la ei?vin ei acasa?sau cum? va multumesc
mergeti cu soacra de mana la banca si vedeti ce e cu creditul si poate rezolvati sa obtineti o pasuire, o reesalonare .. o ceva.
Daca va inainta dosarul catre executor, veti plati si cheltuieli de judecata.
De venit nu vine nimeni la dvs.
Credit
ale2012
buna ziua.soacra are un credit in franci si nu a mai platit la el la care in martie sau aprilie i sa pus oprire pe pensie si acuma ia venit hartie tot pe ... (vezi toată discuția)
Datori la banca
camyy20122
buna ziua.soacra mea sa facut un credit in magazin in 2008.ratele leam platit pana mai anu trecut cand sotul meu nu a mai avut serviciu au inceput problemele ... (vezi toată discuția)