avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datori la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datori la banca

buna ziua.soacra mea sa facut un credit in magazin in 2008.ratele leam platit pana mai anu trecut cand sotul meu nu a mai avut serviciu au inceput problemele cu banca.plateam 1-2 rate o data la 3-4 luni.am vorbit cu cei de la banca si au zis sa platesc in continuare da in fiecare luna,nu am avut posibilitatea si azi mia venit o hartie acasa ca avem de platit 3.500in 15 zile,daca nu se pune in:
- vanzare bunurile mobile si imobile prezente si viitoare
-poprire pe conturi pensi salari
-in cazul creditelor garantate(credite auto)daca datoria nu va fi acoperita prin vanzarea bunului afectat de garantie se va continua procedura de executare silita altor bunuri.ce se poate intampla daca nu achitam suma?soacra are casa da ii mostenire si nu ii trecut nimica pe ea.
Pentru 3500 lei...daca nu plateste si nu solicita o reesalonare...mai mult ca sigur ii va pune poprire pe 1/3 din pensie.
si cu executarea silita care ne tot ameninta cum ramane?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare de la banca ale2012 ale2012 Buna ziua.soacra mea are o restanta la banca de vreo 6 luni problema e ca sunt franci elveteni si acuma mia venit acasa o hartie cum ca daca nu achita suma de ... (vezi toată discuția)
Rate la banca camyy20122 camyy20122 am luat in 2010 un scuter in rate din magazin.am platit vreo 10-11 rate dupa care nu leam mai putut plati deoarece sotu a ramas fara loc de munca.banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita- solutii? innaflorina innaflorina Buna ziua.Anul trecut am contactat un credit de nevoi personale de la o banca, in valoare de 3500 ron.De la inceputul acestui an, din motive personale, nu am ... (vezi toată discuția)