avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... rate la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

rate la banca

am luat in 2010 un scuter in rate din magazin.am platit vreo 10-11 rate dupa care nu leam mai putut plati deoarece sotu a ramas fara loc de munca.banca respectiva ma dat l o firma de recuperatori nici acolo nu am ajuns la o intelegere cu ei #-o ,nu leam mai raspun la telefon acuma luna trecuta ma sunat de la o alta banca ca am de platit scuteru respectiv nu am din ce.ce se poate intampla?
Daca ajungeti la executare silita, va poate pune poprire pe salariu sau/si se poate indrepta asupra bunurilor imobile sau alte bunuri mobile, daca aveti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incapacitate de plata elena_foitos elena_foitos Buna cu o informtie daca ma puteti ajuta. Am un imprumut din 2007 de la o banca, dar in 2008, am avut un accident de masina, in urma careia am ramas cu multe ... (vezi toată discuția)
Recuperari cire35 cire35 Buna ziua.in anul 2008 am facut un imprumut la banca la care nu an girat cu nimic deoarece eu nu detin nici o proprietate.iar pana in februarie 2009 am fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita- forme executare alexa1305 alexa1305 Am si eu o mare problema.Am o poprire pe 30% din salariu de la una din bancile la care sunt restanta.Acum am primit un \\"avertisment privind declansarea ... (vezi toată discuția)