avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt obligat să accept Apa pluviala depe domeniul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt obligat să accept Apa pluviala depe domeniul public în gradina casei,

BUNA , in urma cu mai multi ani s-a facut un sant PE TERENURI PRORPIETATE PRIVATA CU ACORDUL PROPRIETARILOR, pentru scuegerea apei depe domenil public dar si depe terenurile agricole, in urma cu ceva timp al 2lea proprietar in sensul scurgerii apei, A ACOPERIT SANTUL RESPECTIV, eu fiind primul proprietar in sensul scurgerii apei, apa depe domeniul public vine si sta pe terenul meu,acum primăria vrea sa reabiliteze/asfalteze străzile cu direcționarea apei pe terenul meu, gradina casei mai exact, sunt obligat în vreun fel sa accept situația în continuare? Răspuns verbal de la primar, că altă soluție nu este pentru asfaltarea străzii.
Daca eu nu accept nicio o lucrare în gradina mea, și blochez apa depe domeniul public sa vina in gradina, pot fi sancționat în vreun mod? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Apa de ploaie de pe domeniul public si apa provocata pe domeniul public danutzzionutzz danutzzionutzz BUNA SEARA, locuiesc la sat, in urma cu mai multi ani s-a facut un sant PE TERENURI PRORPIETATE PRIVATA CU ACORDUL PROPRIETARILOR, pentru scuegerea apei depe ... (vezi toată discuția)
Sistem de scurgere public prin curte/gradina privata - cum solutionez? A.M.R. A.M.R. Buna ziua, Situatia: strada comunala secundara, in panta, prin proiect cu fonduri europene, a fost asfaltata [inclusiv santul a fost asfaltat]. De-a lungul ... (vezi toată discuția)
Conflict vecini legea 50/1991 manearaul manearaul socrii mei sant detinatorii unui teren pe care si-au construit o casa iar o bucata de teren urmeaza sa ne-o vanda noua (fiica si ginere) pentru a ne construi ... (vezi toată discuția)