avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plătesc la ANAF cass si cas pe sumele din ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plătesc la ANAF cass si cas pe sumele din disponibilizările colective?

Este legal să plătesc la ANAF contribuții la sănătate si pensie pe banii primiți în urma disponibilizării colective din anul 2022? Precizez că din suma primită a fost reținută o parte din bani .
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Imputare sume somaj ika ika Buna seara, Pina in octombrie 2009 am lucrat la o companie de la care am plecat conform art.55 lit.b din legea nr.53/2003,si am primit o anumita suma ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate alinageorgia alinageorgia In anul 2019 am avut nevoie de asigurari de sanatate pentru o spitalizare de 2 saptamani. Nefiind angajata nicaieri mi le-am platit din buzunar, ca persoana ... (vezi toată discuția)
Impozit si contributii contract cesiune drepturi de autor James_Hetfield James_Hetfield Buna ziua! Am incheiat un contract de cesiune drepturi de autor si nu stiu ce am de facut ca sa fiu in legalitate cu plata impozitului si a contributiilor. ... (vezi toată discuția)