avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua! Am un SRL ce are în desfăşurare două ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua! Am un SRL ce are în desfăşurare două contracte ...

Bună ziua!
Am un SRL ce are în desfăşurare două contracte de furnizare internet cu obligaţia minimă contractulă de 24 de luni.
Din motive independente de mine şi operatorii de internet (atacuri cibernetice) mi-am pierdut toţi clienţii cărora le furnizam servicii web şi am rămas pe cap cu aceste contracte.
Aş dori să închid societatea însă nu ştiu care ar fi cea mai bună metodă de a face asta.
Ambii furnizori nu vor să audă de plata daunelor mai mică de cele 24 de luni x valoarea lunară factură, suma totală fiind 35.000 de lei.
SRL-ul pe care îl deţin are câteva bunuri dar care nu acoperă nici jumătate din valoarea contractului.
Cum aş putea proceda pentru simplitate şi daune cât mai mici?
Mulţumesc!

Alte discuții în legătură

Contract novatie ioanaraluca85 ioanaraluca85 Buna ziua, ma confrunt cu o problema si se pare ca nu ii gasesc solutie...o SRL preia prin contract de novatie de la o persoana fizica (fara a o despagubii in ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea contractului de catre providerul de internet. ellada ellada Pentru ca nu ma pricep la descrieri am sa o spun scurt si la obiect. As vrea daca se poate sa imi oferiti un link catre o pagina unde as putea citi ... (vezi toată discuția)
Internetul mobil merge slab, ce pot sa fac?? ContSters118896 ContSters118896 Buna ziua. Am o problema.Am conectat inernet mobil de la [i][EDITAT][/i], nelimitat in 2008 decembrie cu 2 ani de contract.E bine cind am pus internetul la ... (vezi toată discuția)