avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am lucrat in România și sunt în Concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am lucrat in România și sunt în Concediu de creștere copil ...

Am lucrat in România și sunt în Concediu de creștere copil până în septembrie 2024, deci am contractul suspendat în România. Nu am depus dosarul pentru CIC la DGASPC, deci nu am luat niciun ban din Romania. Din 2022, când a început concediul de maternitate, sunt mutata in Germania. Indemnizația pentru CIC am luat-o din Germania, până a făcut bebe 1 an, adică până în noiembrie 2023. Întrebare 1 Mă pot angaja în Germania, fara a fi nevoita sa închei contractul din România? Nu as vrea sa pierd locul de munca din România, pentru că nu sunt sigură dacă vom rămâne în Germania. Întrebare 2: Totodată, am in Germania și posibilitatea de a lucra în baza unei convenții civile de prestări servicii, conform legislației române. Exista vreun conflict de interese în acest caz?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:10, 11 Ianuarie 2024
Va puteti angaja în Germania, fara a fi nevoita sa încetati contractul din România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare sau conventie civila georgedo georgedo Lucrand ca functionar public intr-un anumit domeniu de activitate, doresc sa inchei un contract de colaborare intr-un alt domeniu de activitate. Doresc sa aflu ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal din cim si conventie civila antony07 antony07 buna ziua! ma confrunt cu urmatoarea situatie.sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna iunie. sunt angajata cu contract de munca, dar am incheiat si o ... (vezi toată discuția)
În anul 2022 am refuzat la prima de vacanta ... Magie1 Magie1 Am o întrebare în anul 2022 am refuzat la prima de vacanta in valoare de 2500 lei de la angajator,in anul 2023 am luat prima de vacanta aceiași suma ... (vezi toată discuția)