avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contract de colaborare sau conventie civila
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contract de colaborare sau conventie civila

Lucrand ca functionar public intr-un anumit domeniu de activitate, doresc sa inchei un contract de colaborare intr-un alt domeniu de activitate. Doresc sa aflu daca contractele de colaborare mai sunt valabile si daca nu ce fel/tip de contract pot incheia.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:34, 13 Septembrie 2013
puteti incheia un contract de colaborare, dar care sa nu fie in acelas domeniu de activitate cu functia publica pe care o detineti - intrati la conflict de interese
~ Conținut șters la cerere ~
hlli a scris:

...
Contractele de colaborare, in baza conventiei civile, nu mai sunt valabile.

Contractele de colaborare sau conventiile civile ori contractele de prestari servicii se pot incheia si acum in baza Codului civil.

De unde ati dedus dvs ca nu sunt valabile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributia asigurari de sanatate (cass) vica mircea vica mircea Sunt. pensionar. Doresc sa inchei un Contract (Conventie) civil de Prestari Servicii. Mai trebuie sa platesc CAS ? Cu atat mai mult cu cat platesc CAS din ... (vezi toată discuția)
Prestari servicii de consultanta in constructii rafipafy rafipafy Buna ziua, Este neaparat nevoie de un contract de colaborare pentru plata unei facturi de prestari servicii de consultanta in constructii? (vezi toată discuția)
Contract de colaborare tatianatintisan tatianatintisan Vreau sa imi fac un contract de colaborare cu firma pe parte de intermediere transporturi , vreau sa stiu ce tip de contract trebuie sa imi fac ca si persoana ... (vezi toată discuția)