avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am 68 de ani, sunt pensionară la limită ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am 68 de ani, sunt pensionară la limită de vârstă, ...

Bună ziua!
Am 68 de ani, sunt pensionară la limită de vârstă, personal didactic auxiliar din înv.preuniversitar.
În luna octombrie 2022 am participat la concursul pentru ocuparea aceluași post pe care am fost încadrată înainte de pensie și unde am lucrat și după pensionare.Am promovat concursul organizat de unitatea de înv.și mi s-a încheiat CIM pe durată nedeterminată, fără a renunța la pensie. Am 68 de ani.
Vă rog să îmi precizați dacă este ceva nelegal în situația menționată mai sus, deoarece și la acest moment mi se spune, de către persoana responsabilă cu salarizarea din cadrul ISJ, că sunt încadrată ilegal
Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ileana popa , utilizator 15:25, 11 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Spuneti celor de la ISJ sa citeasca bine legea ..incadrarea este corecta.
Mulțumesc foarte mult, domnule jr. Cornel Vasile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! am 67 de ani, sunt pensionară la limită de vârstă, ... Ileana popa Ileana popa Bună ziua! Am 67 de ani, sunt pensionară la limită de vârstă, personal didactic auxiliar din înv.preuniversitar. În luna octombrie am participat la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt pensionara, în sistemul bugetar, învățământ, ... Ileana popa Ileana popa Bună ziua! Sunt pensionara, în sistemul bugetar, învățământ, didactic auxiliar și cumulez pensia cu salariul. Mi s-au încheiat 3 CIM-uri, primul pe 36 ... (vezi toată discuția)
Un fost politist, care avea calitatea de politist judiciar, si ... motvaly motvaly Un fost politist, care avea calitatea de politie judiciara, si care, in prezent este pensionat, in perioada octombrie-noiembrie 2022 a avut incheiat un ... (vezi toată discuția)