avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită hotarare de finitiva si irevocabila cat timp am la ...
Discuție deschisă în Executare silită

hotarare de finitiva si irevocabila cat timp am la dispozitie

Buna ziua am o hotarare definitiva si irevocabila am vreun barem de timp in care ea trebuie executata sau pot oricand.Au trecut doi ani de cand a fost data si as vrea sa mai aman sa fac executarea doarece sper sa rezolv pe cale amniabila in caz ca nu ea expira?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: crystin75 , utilizator 13:19, 2 Februarie 2010
Ai termenul general de prescriptie de 3 ani, in cazul tau mai ai la indemana 1 an daca zici ca 2 s-au dus!
Bafta!
Hotararea a fost pronuntata in 2008 luna a 9 deci asa dori sa stiu daca in momentul depuneri actelor pt executare cu 2 luni inainte de a expira intampin vreo problema . Va multumesc mult pentru promtitudinea cu care ati raspuns
nu inteleg la ce te-ai mai cheltuit si stresat sa obtii titlul executariu daca oricum nu intentionezi sa-l aplici:O

termenul de prescriptie este de 3 ani ... dar 2 ani au trecut:luck:
Este vb despre 3 propietatii in Dambovita si executorul mia cerut multi banii asfel am ajuns la capatul puterilor cu banii,si intentionez sa vand una care este libera si sa le execut pe cele doua care sunt locuite si imi este frica ca daca as executa dureaza foarte mult si nu voi mai puteao vinde nici pe cea dea treia care au lasato de vb buna pt vanzare . Oricum va multumec din suflet pt raspuns da este o intrebare de ce am mai luptat atat
Puteti incerca obtinerea unui inscris prin care debitorii d-voastra recunosc datoria si se obliga sa o achite.
:La ce data va referiti cand spuneti ca a fost pronuntata? Solutia a fost aceeasi in toate fazele procesuale?
Sentinta putea fi pusa in executare de la data ramanerii definitive.

Alte discuții în legătură

Caut executor judecatoresc legea 290 ConstantinescuMM ConstantinescuMM Ma intereseaza sa stiu cat dureaza si ce de acte am nevoie pt a executa o hotarare judecatoreasca -definitiva si irevocabila Cat costa? Multumesc (vezi toată discuția)
Titlu propietate si cadastru crystin75 crystin75 Buna ziua doresc sa stiu daca ma poate lamuri cineva ce sa fac ,am un titlu de propietate in care este trecut teren cu, curti constructii asfel am facut ... (vezi toată discuția)
Cadastru si drept de propietate ,acte in neregula in titlu propietate crystin75 crystin75 Buna ziua doresc sa stiu daca ma poate lamuri cineva ce sa fac ,am un titlu de propietate in care este trecut teren cu, curti constructii asfel am facut ... (vezi toată discuția)