Buna ziua am o hotarare definitiva si irevocabila am vreun barem de timp in care ea trebuie executata sau pot oricand.Au trecut doi ani de cand a fost data si as vrea sa mai aman sa fac executarea doarece sper sa rezolv pe cale amniabila in caz ca nu ea expira?Va multumesc
Hotararea a fost pronuntata in 2008 luna a 9 deci asa dori sa stiu daca in momentul depuneri actelor pt executare cu 2 luni inainte de a expira intampin vreo problema . Va multumesc mult pentru promtitudinea cu care ati raspuns
Este vb despre 3 propietatii in Dambovita si executorul mia cerut multi banii asfel am ajuns la capatul puterilor cu banii,si intentionez sa vand una care este libera si sa le execut pe cele doua care sunt locuite si imi este frica ca daca as executa dureaza foarte mult si nu voi mai puteao vinde nici pe cea dea treia care au lasato de vb buna pt vanzare . Oricum va multumec din suflet pt raspuns da este o intrebare de ce am mai luptat atat
Puteti incerca obtinerea unui inscris prin care debitorii d-voastra recunosc datoria si se obliga sa o achite.
:La ce data va referiti cand spuneti ca a fost pronuntata? Solutia a fost aceeasi in toate fazele procesuale?
Sentinta putea fi pusa in executare de la data ramanerii definitive.