avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită hotarare de finitiva si irevocabila cat timp am la ...
Discuție deschisă în Executare silită

hotarare de finitiva si irevocabila cat timp am la dispozitie

Buna ziua am o hotarare definitiva si irevocabila am vreun barem de timp in care ea trebuie executata sau pot oricand.Au trecut doi ani de cand a fost data si as vrea sa mai aman sa fac executarea doarece sper sa rezolv pe cale amniabila in caz ca nu ea expira?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: crystin75 , utilizator 13:19, 2 Februarie 2010
Va multumesc mult la asta nu m-am gandit asa am sa fac hotararea a fost pronuntata in data de 09 -2009 si am pierdut la apel canstigand la recurs cand nea pus in posesie (tulburare de posesie ).este definitiva si irevocabila as dori sa va mai intreb daca pot vinde dreptul de propietate sub pretul pietei cuiva fara sa fac executarea silita in conditiiile in care am titlu de propietate si doua hotarari definitive si irevocabile pt a o face cel care cumpara este legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut executor judecatoresc legea 290 ConstantinescuMM ConstantinescuMM Ma intereseaza sa stiu cat dureaza si ce de acte am nevoie pt a executa o hotarare judecatoreasca -definitiva si irevocabila Cat costa? Multumesc (vezi toată discuția)
Titlu propietate si cadastru crystin75 crystin75 Buna ziua doresc sa stiu daca ma poate lamuri cineva ce sa fac ,am un titlu de propietate in care este trecut teren cu, curti constructii asfel am facut ... (vezi toată discuția)
Cadastru si drept de propietate ,acte in neregula in titlu propietate crystin75 crystin75 Buna ziua doresc sa stiu daca ma poate lamuri cineva ce sa fac ,am un titlu de propietate in care este trecut teren cu, curti constructii asfel am facut ... (vezi toată discuția)