avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract prestari servicii pe cod civil - retinere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract prestari servicii pe cod civil - retinere contributii

Buna ziua. Am incheiate contracte pe Cod civil si retin persoanelor doar impozit, trebuie sa mai retin si alte contributii? In institutia noastra plata aferenta acestor drepturi nu se face din cheltuieli de personal. Mentionez ca ei sunt salariati cu contract de munca la alte institutii. Ce altceva ( contributii) mai trebuie retinut si virat? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Februarie 2010
antonio.georgescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract civil de prestari servicii denisa_r denisa_r Buna ziua. Am incheiat un contract civil de prestari servicii si as dori sa stiu de trebuie sa platesc urmatoarele contributii CAS, CASS si somaj, din moment ... (vezi toată discuția)
Contract civil dana manea dana manea lucrez intr-o institutie publica. de carand am angajat pe cineva cu contract civil. nu stiu cum il platim. are o remuneratie bruta de x lei din care viram 10% ... (vezi toată discuția)
Asigurari salariale retinute si nevirate de angajator anghel75 anghel75 Buna ziua, 1. In urma unui litigiu de munca in instanta am castigat o diferenta a drepturilor banesti pentru o perioada de 16. luni( perioada ... (vezi toată discuția)