avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tulburare deliranta persistenta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tulburare deliranta persistenta

Buna dimineata.
In luna noiembrie sora mea, in urma unei internari de urgenta la clinica de psihiatrie a primit diagnisticul de schizofrenie paranoida ( am primit si referat medical la momentul respectiv cu acest diagnistic).
In decembrie i-am facut programare la comisia de expertiza medicala pentru a vedea daca va beneficia de pensie de invaliditate.
Ieri, in urma unui consult de rutina tot la aceeasi clinica, a primit diagnosticul de tulburare deliranta persistenta (si un alt referat cu acest diagnostic nou).
Intrebarea mea este daca pe baza noului diagnostic va mai putea beneficia de pensie de invaliditate.
Va multumesc anticipat si va doresc o zi placuta.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 14:45, 12 Ianuarie 2024
Buna ziua!
Doar comisia de expertiza medicala va poate da un raspuns.Mergeti cu referatele si intrebati.
Șeful comisiei de expertiză s-ar putea să-i ceară la boală psihică și evaluare psihologică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile unui bolnav cu schizofrenie paranoida ionica3727 ionica3727 Buna ziua, va deranjez din nou pentru a clarifica urmatoarele intrebari pe care le detin. Sora mea, are drepturile parintesti suspendate, din iunie anul ... (vezi toată discuția)
Ce pasi trebuie sa fac sa contest un diagnostic pshiatric si decizia medicala asupra capacitatii de munca TruscaAlex TruscaAlex Buna ziua in anul 2014 am fost batut de politie si drogat cu cocaina am fost internat intr-un spital de pshiatrie unde fiind sub influenta drogurilor doctorul ... (vezi toată discuția)
Diagnostic psihiatric - se mai poate obtine permis auto? viosebi viosebi Buna ziua, Am un prieten care in anii trecuti precum si vara asta a suferit multiple internari la Obregia, diagnostic final Schizofrenie Paranoida. Exista ... (vezi toată discuția)