avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mătușa mea a decedat și mama este moștenitoarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mătușa mea a decedat și mama este moștenitoarea ei. Mătușa ...

Mătușa mea a decedat și mama este moștenitoarea ei. Mătușa era văduvă și nu are copii. Are un apartament într-o curte în care există la parter apartamentul ei și la etaj alt apartament. Problema este că nu știm cine este propietarul de la etaj care nu a mai trecut pe acolo de 30 de ani și acoperișul este deteriorat și ferestrele sparte astfel că în apartamentul de jos curge apa de la ploaie și este plin acum de igrasie. Cum putem afla legal cine este proprietarul apartamentului de la etaj? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 11:16, 12 Ianuarie 2024
Puteti sa intrebati la primarie.Trebuie sa plateasca cineva impozitul.Sau intrebati la evidenta populatiei din orasul in care locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc in targu jiu si in urma cutremurelor de saptamana ... Laura.Cristiana Laura.Cristiana Buna ziua! Locuiesc in Targu Jiu si in urma cutremurelor de saptamana aceasta, cateva caramizi din cosurile de fum de pe bloc s-au desprins si au afectat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii privind conductele de apa potabila ! Flexy Flexy Buna ziua! Ma numesc Nicu si as vrea sa aflu niste raspunsuri din partea dumneavoastra. Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje [b]care nu are nici subsol si nici ... (vezi toată discuția)
Cadastrare terasa apartament deasupra foste magazine - inseamna automat proprietate? Silea Silea Vreau sa cumpar un apartament in Cugir, care este deasupra unor foste magazine ceausiste, la etajul 1. In dreptul ferestrelor exista o terasa ce corespunde cu ... (vezi toată discuția)