avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... E-factura la o institutie publica
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

E-factura la o institutie publica

buna ziua, sunt angajata la o institutie publica care presteaza servicii sanitar veterinare .. nu sunt platitori de tva nu suntem peroana juridica impozabila . As dori sa stiu daca avem obligatia sa incarcam facturile pe sistemul efactura. Mulutmesc
Ultima modificare: Vineri, 12 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cei care presteaza drepturi de autor ar fi obligati sa emita facturi prin sistemul efactura? paicudaniel paicudaniel O institutie bugetara poate achita catre un PFA o factura pe drepturi de autor dupa 1 Iulie 2022 daca aceasta nu este emisa prin EFactura. Am inteles ca cei ... (vezi toată discuția)
O societate pe acțiuni are obligația depunerii în spv sau e-factura? croberta croberta O societate pe acțiuni are obligația depunerii în SPV sau ro efactura a facturilor emise către o instituție publică? Am primit o înștiințare de plata ... (vezi toată discuția)
O asociație patronală fără activitate economică adopta e-factura? TOROAPAMARIA TOROAPAMARIA Bună seara.O asociație patronală fără activitate economică,trebuie să adopte de la 1 ianuarie 2024 sistemul E -factura ? (vezi toată discuția)