avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Pe scurt: fiul major al unei familii care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Pe scurt: fiul major al unei familii care deține ...

Bună ziua!

Pe scurt: fiul major al unei familii care deține locuință proprietate, poate beneficia de repartiție locuință din fondul Locativ de stat? Din prevederile legale, înțeleg ca expresia,, nu pot benefia de locuințe de la fondul Locativ de stat: persoanele sau familiile care dețin o locuință proprietate,,.

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:32, 13 Ianuarie 2024
Cine detine locuinta fiul sau famila ?
Cum casa nu e a lui, ci a părinților lui, bineînțeles ca beneficiază. Adica cel puțin, aceasta condiție e îndeplinită.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta sociala Catalinaradu Catalinaradu Buna ziua! As avea o intrebare legata de locuinte sociale. Am primit in urma cu cativa ani o locuinta de la primarie, insa aceasta, nici atunci si nici acum nu ... (vezi toată discuția)
Legea15/2003 vs. oug 51/2006 m3lkiade m3lkiade Va rog frumos sa ma lamuriti in urmatoarea privinta: Daca beneficiez de un teren acordat de primarie prin Legea 15/2003 pt. a construi o locuinta, pot ... (vezi toată discuția)
Compensatie pentru chirie radusorin19 radusorin19 Bună ziua!as dori sa știu dacă pot beneficia de compensația de chirie dacă locuiesc impună cu mama copilului meu.mentionez ca nu suntem căsătoriți. ... (vezi toată discuția)