avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Comostenitor la un apartament.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Comostenitor la un apartament.

Buna ziua,
Sunt comostenitor la un apartament.
Nu locuesc in Ro. dar am CNP
Unde pot verifica (site sau link) ce impozite am de platit sau n-am platit inca...
In genul ...pe baza de CNP sa-mi apara lista....ce si catre cine..si cât.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dinos , utilizator 20:15, 13 Ianuarie 2024
Mai intai la domiciliu
Ati pus casa pe rol?,
Va puteți face cont ( teoretic), practic, vedeti dvs daca puteti si daca primăria dvs s-a înrolat, pe "ghișeul.ro".
Problema ca nu pot sa deschid cont pe ghiseul.ro
Nu am carte de credit emisa de una din bancile din lista. Se permite doar emise de banci romanesi.
Avocatul a deschis procedurile....
Mi-a trimis actele primite unde e Rol : xxxxxxx

Dinos a scris:

Buna ziua,
Sunt comostenitor la un apartament.
Nu locuesc in Ro. dar am CNP
Unde pot verifica (site sau link) ce impozite am de platit sau n-am platit inca...
In genul ...pe baza de CNP sa-mi apara lista....ce si catre cine..si cât.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă plătită online Rita93 Rita93 Buna ziua, Aș avea nevoie de ajutor.În data de 23.10.2014 mi s-a întocmit un proces verbal,este vorba despre o amendă pentru parcare.A doua zi m-am dus ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - pentru credit sunt verificat ca p.f sau ca pfa? gigi1980 gigi1980 Buna ziua, am o intrebare: daca ma duc la banca sa fac un credit, sau un leasing eu ca inteprindere individuala, ei verifica cnp-ul meu ca persoana fizica sau ... (vezi toată discuția)
Am o prietenă divorțată de câțiva ani.a fost să plătească ... Sveti Sveti Am o prietenă divorțată de câțiva ani.A fost să plătească impozitul pe casă(restant de vreo 2-3 ani) dar a aflat că trebuie plătite mai întâi ... (vezi toată discuția)