avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto asigurare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto asigurare

Am rugamintea sa ma ajutati in problema de mai jos :
Un cetatean cu un autoturism cu nr de Franta a iesit din parcare fara sa se asigure ajungand cu spatele pe directia mea de mers. In ultima instanta l-am evitat intrant intr-un parapet din care au sarit pietre. Acestea au avariat o masina care stationa in fata unei case. Cetateanul cu numere de FR a plecat in tromba. Eu cu celalalt cetatean am mers la Politie si am declarat avarierea celor doua autoturisme. Evident, am fost certati de politist ca nu am retinut numarul de inmatriculare de Franta. Am martor care a vazut exact cum au stat lucrurile. Si acesta a fost la Politie . Am primit autorizatie de reparatie si atat. Cetateanul cu avaria de la pietrele improscate de mine, doreste sa-l despagubesc, desi nu am fost declarat vinovat. Va rog sa-mi spuneti ce ar fi de facut ?

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu "vinovat moral". cum procedez? matrix007 matrix007 Circulam in linie dreapta pe o strada din oras, iar in dreptul marcajului longitudinal dublu continuu un autoturism parcat pe sensul opus cu botul spre mine a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, vinovata nu recunoaste gams gams Buna seara, revin cu o problema cu care m-am confruntat pe data de 13, ironic. 2 benzi, prima obligatoriu dreapta, a doua oligatoriu stanga. Eu eram incadrat ... (vezi toată discuția)
Autoturism avariat, autor disparut catig catig Buna ziua, Mi-am gasit autoturismul ,parcat regulamentar (cca 30min) pe o strada cu sens unic , avariat, iar autorul disparut de la locul faptei. 2 martori ... (vezi toată discuția)