avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Primesc o pensie în sistemul public românesc și o ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Primesc o pensie în sistemul public românesc și o pensie din strainatate

Primesc o pensie în sistemul public românesc și o pensie din străinătate. Pensia din străinătate se impozitează cu 10% toată suma sau 10% din diferența de peste 2000 RON? Se plătește CAS și/sau CASS la o pensie din străinătate de 2050 RON? Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare privind fiscalitatea. eu primesc o ... OctaviaMaria OctaviaMaria Buna ziua, Am o intrebare privind fiscalitatea. Eu primesc o pensie din strainatate, care in anul 2023 a fost in valoare lunara de aprox. 2050. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Primesc pensie din strainatate. Marioaraconac Marioaraconac Buna ziua, Primesc pensie din strainatate, Cu putin peste 4000 pe luna. Deoarece ordonanta privind plata Cass pt suma care depaseste 4000 roni a fost ... (vezi toată discuția)
Somatii de la anaf pentru pensii si sanatate mariusduta mariusduta Pe 10-Iunie-2012 am radiat un PFA si m-am angajat la propriul SRL. Am fost la ANAF cu dovada radierii pentru a plati ultimii bani. Apoi am fost si la casa de ... (vezi toată discuția)