avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Buna seara, In trecut am facut plati de cateva ori ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Buna seara, In trecut am facut plati de cateva ori catre Delgaz ...

Buna seara,

In trecut am facut plati de cateva ori catre Delgaz Grid pentru o cunostiinta prin intermediul aplicatiei bancare de pe telefon. Acum cateva zile am vrut sa-mi achit factura la E.on Gaz si am facut plata din greseala catre Delgaz Grid (cu codul de incasare E.on, care a fost acceptat). Voi merge luni la sediul Delgaz. care am observat ca apare si pe spatele facturii E.on ca furnizor.

Cum credeti ca ar trebui sa procedez?

Multumesc !

Alte discuții în legătură

Delgaz inainteaza un proiect gresit, cine suporta costurile? Bogdan Bica Bogdan Bica Buna ziua, Ne confruntam cu urmatoarea situatie intortocheata: Am vrut sa ne racordam casa la gaz. Procedura este clar definita. DelGaz vine cu un proiect si ... (vezi toată discuția)
Buna seara. bransarea la gaze e gratuita, cheltuielile sunt suportate ... Vio155 Vio155 Buna seara. Bransarea la gaze e gratuita,cheltuielile sunt suportate de distribuitorul de gaze.In 2021 am platit bransarea la o firma autorizata,au facut ... (vezi toată discuția)
Referitor la garantie (rebransare gaz) danafancsali danafancsali - In data de 13 august 2013 a fost intrerupta furnizarea gazelor naturale la adresa sus mentionata datorita neachitarii facturilor reprezentand contravaloarea ... (vezi toată discuția)