avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Norme de aplicare norma de hrana
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Norme de aplicare norma de hrana

Bună ziua,
As dori sa va între despre normele de aplicare a noii legi privind acordarea indemnizației de hrana.
Din câte am înțeles, nu vor mai beneficia de indemnizația de hrana, angajații care au un venit net de 8000 lei. Acești 8000 net sa cuprindă indemnizația de hrană sau nu?
Pentru ca la un venit net de 7929 lei ,un angajat nu a mai beneficiat de norma de hrană
Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 14 Ianuarie 2024
raindrop1, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:08, 15 Ianuarie 2024
personalul încadrat ale cărui salarii lunare nete sunt de până la 8.000 lei ...deci, fara indemnizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația de hrană se acordă doar salariaților a căror ... lacramioara81 lacramioara81 Indemnizația de hrană se acordă doar salariaților a căror salarii lunare nete sunt de până la 8000 lei inclusiv? Art. 18 din Legea 153/207 așa prevede ... (vezi toată discuția)
Voucherele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net. ... catalyn20 catalyn20 Vaucerele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net - 14000 lei brut. Norma de hrana pentru politisti si militari este inclusa in acest venit daca ea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, lucrez intr o institutie publica unde am un salariu ... cory1983 cory1983 Buna ziua, Lucrez intr o institutie publica unde am un salariu de X lei, sunt intr un proiect unde am Y lei, X+Y depaseste suma de 8000 lei, este corect ca ... (vezi toată discuția)