avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Lucrez intr o institutie publica unde am un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Lucrez intr o institutie publica unde am un salariu ...

Buna ziua, Lucrez intr o institutie publica unde am un salariu de X lei, sunt intr un proiect unde am Y lei, X+Y depaseste suma de 8000 lei, este corect ca angajatorul sa nu imi mai acorde norma de hrana?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 13:51, 17 Octombrie 2024
In proiect sunteti pe alt c.i.m. ?
acelasi contract, este data decizie pentru acest proiect
In acest caz, valoarea salariului net este mai mare de 8.000 ? .. Dva aveti un singur c.i.m. , daca ati fi avut doua mai ziceam.
Utilizatorul primește spor de până la 50% pentru că a fost numit prin dispoziție de primar în echipa de proiect pentru implementare de fonduri europene. Nu există un nou CIM, este un spor acordat în baza legii 153/2017 și face parte din salariul de încadrare, fiind luat în calcul la stabilirea venitului net de maxim 8000 lei lunar, în funcție de care se calculează acordarea/sau nu a indemnizației de hrană, conform art. XL din Legea nr. 296/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația de hrană se acordă doar salariaților a căror ... lacramioara81 lacramioara81 Indemnizația de hrană se acordă doar salariaților a căror salarii lunare nete sunt de până la 8000 lei inclusiv? Art. 18 din Legea 153/207 așa prevede ... (vezi toată discuția)
Voucherele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net. ... catalyn20 catalyn20 Vaucerele de vacanta se acorda pana la limita de 8000 lei net - 14000 lei brut. Norma de hrana pentru politisti si militari este inclusa in acest venit daca ea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! referitor la indemnizatia de hrana intr-o institutie ... aurorao aurorao Buna ziua! Referitor la indemnizatia de hrana intr-o institutie publica(primarie de comuna). Legea 296/2023 vine cu o modificare la Legea 153/2017, in sensul ... (vezi toată discuția)