avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cine trebuie sa facă testul de paternitate fostul sau ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cine trebuie sa facă testul de paternitate fostul sau tatăl ...

Cine trebuie sa facă testul de paternitate fostul sau tatăl biologic al copilului pt ai scoate certificatul de nastere
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:55, 14 Ianuarie 2024
Oricare, dar depinde cine și ce a cerut.
Ultima modificare: Duminică, 14 Ianuarie 2024
gi-jane2, moderator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa intrebarea dvs deduc ca aveti copilul conceput in timpul casatoriei cu fostul sot.

Legal certificatul se emite cu fostul sot trecut ca tata al minorului si ulterior trebuie sa faceti tagada de paternitate in instanta.

Testul de paternitate poate fi facut de oricare dintre barbati, caci daca il face tatal biologic si iese ca este probabilitatea de 99.99% sa fie tatal minorului, automat il exclude pe fostul dvs sot ca tata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil conceput inainte de divort Vali14 Vali14 Buna ziua. Am si eu nevoie de informatii intr-o situatie delicata. Daca un copil este conceput cu putin timp inaintea sentintei de divort, insa tatal ... (vezi toată discuția)
Paternitate copil emylyan emylyan o femeie are un copil inregistrat pe numele fostului sot si cere testul de paternitate unui barbat cu care a avut o legatura.respectivul parat,refuza sa se ... (vezi toată discuția)
Pas dupa pronuntare divort Veronica1990 Veronica1990 Buna ziua, La inceputul acestei luni am avut ultimul termen in divortul cu sotul meu, in urma caruia s-a admis cererea de divort si s-a pronuntat solutia de ... (vezi toată discuția)