avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 296 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, mamá mea care locuia singura intr un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, mamá mea care locuia singura intr un apartament a ...

Buna ziua, mamá mea care locuia singura intr un apartament a decedat si vrem sa o scoatem de la intretinere, dar nu vrem ca apartamentul sa ramina fara apa, curent pentru ca avem nevoie de ele....vom intra sa luam lucrurile, sa facem unele modificari pentru a-l putea vinde etc.E posibil sa platim doar apa , curent si gaze? Cum se procederá?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 23:06, 14 Ianuarie 2024
Cu certificatul de deces o puteti scoate de la intretinere , asta nu inseamna ca va opreste cineva furnizarea serviciilor de apa , gaze , caldura , curent , etc . Veti plati consumurile ca si pana acum , fiecare apartament are contor de curent iar consumul se plateste catre furnizorul respectiv , gazele sunt la pausal si se calculeaza in functie de nr de persoane , pentru apa normal exista apometre si veti trimite indexul citit lunar catre asociatie iar pentru caldura este normal sa existe repartitoare care se citesc lunar si se trimit indexurile la asociatie daca nu sunt deja cu citire la distanta . In plus veti plati si consumurile pentru partile comune , holuri , scara , uscatorie , salarii administrator , femeie de serviciu , gunoi menajer , etc . Sa nu va mire ca nu exista diferente mari intre plata dupa scoaterea de la intretinere si inainte , acum toate serviciile sunt contorizate si nu conteaza cate persoane locuiesc intr-un apartament ci doar consumurile inregistrate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de intretinere in lipsa de acasa KLTM KLTM Am lipsit din locuinta cateva luni si am facut o cerere de scoatere de la intretinere. Zero persoane sa puna. Vad cu stupoare ca au pus zero persoane insa ... (vezi toată discuția)
Intretinerea la bloc pt un copil irinukiry irinukiry As dori sa stiu daca un bebelus nu are facilitati la intretinere? Trebuie sa plateasca intretinerea cat un adult? Nu mi se pare normal si corect pentru ca el ... (vezi toată discuția)
Numar de persoane trecute la intretinere - punct de lucru bats bats Am un pct de lucru la parterul unui imobil Care este nr de persoane pe care trebuie sa-l inregistrez la asociatie avand in vedere ca toti angajatii mei sunt ... (vezi toată discuția)