avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept civil. Termen prescriptie. Buna ziua. In cat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept civil. Termen prescriptie. Buna ziua. In cat timp se prescrie dreptul meu de a depune actiune ...

Buna ziua. In cat timp se prescrie dreptul meu de a depune actiune civila impotriva promitentului vanzator care nu a respectat si indeplinit obligatiile din promisiune, ulterior fiind vanduta altuia, ramanand cu o paguba de 15.000 euro?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:13, 15 Ianuarie 2024
3 ani de la data când trebuia încheiat actul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare al carui promitent-vanzator a decedat?! halumislili halumislili Am cumparat un teren cota-indiviza dintr-o proprietate pe baza unui antecontract de vanzare-cumparare. Am platit pretul total al terenului intrand astfel in ... (vezi toată discuția)
Evacuare pe calea ordonantei presedintiale? madalina15 madalina15 Buna seara! Am incheiat un antecontract cu privire la un imobil achitand pretul in momentul semnarii antecontractului. La data cand trebuia sa ne prezentam ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana este antecontract? PPPP PPPP Buna ziua, Am o problema mai delicata. X vinde printr-o chitanta de mana lui Y o dependinta dintr-un imobil asupra careia avea doar folosinta la data ... (vezi toată discuția)