avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! O întrebare am și eu. Am un act de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! O întrebare am și eu. Am un act de moștenire ...

Bună seara! O întrebare am și eu. Am un act de moștenire scris de mana cu martori, asa procedam atunci,este valabil?pot sa atac în instanta cu el? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Fuscel titel , utilizator 10:25, 16 Ianuarie 2024
Mergeți la un notar și dezbateti succesiunea contractul nu ate nici o valoare.Discutati în prealabil cu un avocat pt a vedea care este situația exacta..
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament paraschiv mariana paraschiv mariana Buna seara, Am un unchi(fratele bunicii) care mi-a facut un testament in fata unui avocat, pentru toate bunurile sale mobile si imobile. Sotia unchiului a ... (vezi toată discuția)
Testament cami e cami e Stiti cumva daca testamentul este legal si acceptat in Romania? (vezi toată discuția)
Rog urgent informatii despre succesiune/mostenire Corina Macovei Corina Macovei Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in urmatoarea situatie: 1. Matusa mea (sora tatalui) a ramas vaduva din anul 2000.Mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)